Halfweg – Bestuurder aangehouden na ongeval.

Halfweg, 4 November 2018 – Zondagavond omstreeks half 9 is er een ongeval gebeurt op de Oranje Nassaustraat ter hoogte van de brandweer kazerne vlak voor de brug. 2 auto’s zijn hier met elkaar in botsing gekomen.

Van de ene auto is de bestuurder aangehouden vanwege indicatie dat er alcohol genuttigd is. Hoeveel er genuttigd is zal uit de ademanalyse op het politiebureau moeten blijken. Uit de andere auto is een baby uit voorzorg ter controle mee baar het ziekenhuis. De exacte toedracht van het ongeval word momenteel onderzocht door de verkeers ongevallen analysedienst van de politie. Tijdens het afhandelen van dit incident was de weg gestremd tussen de brug over de ringvaart en de brandweerkazerne. beide auto’s zijn door bergingsdienst meegenomen.

Fotografie: EvL – Chris Soellaart

149total visits,1visits today