Nieuw-Vennep – Hillegommer zwaargewond bij vechtpartij, getuigen gezocht

Nieuw-Vennep, 4 november 2018 – Zaterdagavond rond 23.00 uur heeft er een vechtpartij tussen een grote groep jongeren plaatsgevonden op de Fandango in Nieuw-Vennep. Hierbij raakte een 19-jarige man uit Hillegom zwaargewond.

Het slachtoffer werd aangetroffen bij de Rijnpoort en er werd het mobiel medische team (2) van Rotterdam gealarmeerd. Het mobiel medische team is tijdens de vlucht afgemeld en ze zijn terug richting Rotterdam gevlogen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie en de marechaussee was in grote getale aanwezig en bleven nog een lange periode in de wijk rondrijden. Ook is er nog een woning aan Warwijcksepoort doorzocht. Het is ons onduidelijk wat het verband tussen de vechtpartij en de doorzoeking.

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben wat met deze vechtpartij te maken kan hebben. Wij vragen u dan ook om contact op te nemen met 0900-8844.

Fotografie: Chris Soellaart

497total visits,6visits today