Hoofddorp – Weer een autobrand op het Savelsbos

Hoofddorp, 31 oktober 2018 – In de nacht van dinsdag op woensdag is omstreeks 03.15 uur een melding gedaan van een brandende auto. 

Aan de Savelsbos stond wederom een auto in de brand. De brand heeft zich dit keer door snelle inzet van brandweer beperkt tot één wagen. Enkele andere auto’s die naast het brandende voertuig stonden hebben ook lichte schade. Het voertuig wat in brand heeft gestaan is dezelfde nacht nog afgesleept voor politieonderzoek.

In de nacht van zaterdag op zondag afgelopen weekend waren ook al meerdere auto’s in dat zelfde gedeelte van de straat uitgebrand. En op 19 oktober werd een man met een steekwond aangetroffen in een woning aan het Savelsbos.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de brand. Mensen met informatie en / of getuigen kunnen contact opnemen met 0900-8844.

Fotografie: Chris Soellaart

175total visits,1visits today