Hoofddorp – Massale inzet van hulpdiensten voor auto te water

Hoofddorp, 30 oktober 2018 – Dinsdagmiddag werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een te water geraakte wagen. Ook was de traumahelikopter met het mobiel medisch team opgeroepen om te assisteren.

In het water tussen Boschplaat en Roosduinen lag een auto in het water.

Gelukkig bleek al snel dat er niemand meer in het voertuig zat, waarop de traumahelikopter geannuleerd werd. De auto was vanaf een parkeerplaats op Boschplaat, achteruit het water ingerold, omdat men vergeten was de handrem aan te trekken.

De bergingsdienst is opgeroepen om de wagen weer op het droge te brengen.

Met grote regelmaat, rolt een wagen vanaf de parkeerplaatsen op Boschplaat het water in.

Foto’s: Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?