Rozenburg (NH) – Blikschade bij ongeval Beechavenue – Aalsmeerderweg

Rozenburg (NH), 19 september 2018 – Aan het einde van de woensdagavond,  omstreeks half 11 heeft er een ongeval plaatstgevonden tussen twee personen auto’s op de kruising Beechavenue en de Aalsmeerderweg. De bestuurders van beide auto’s zijn door de ambulancedienst nagekeken maar gelukkig was er niemand gewond geraakt. Een bergingsdienst heeft beide auto’s meegenomen.  Tijdens de afhandeling van het incident was de Aalsmeerderweg in richting van Kruisweg afgesloten. Over de oorzaak is bij ons niet bekend.

Fotografie: Chris Soellaart

Geef een reactie

Bedankt voor uw reactie, reacties met een link worden eerst door de redactie beoordeeld. Dit is een anti-spam maatregel.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.