Abbenes – Garagebox in de brand na bijvullen autobrandstof

Abbenes, 20 september 2018 – In een garagebox aan de Maria Margaretalaan heeft donderdagmiddag een flinke brand gewoed.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de garage. Omdat de garagebox aan een woning vast zat, werd de brand vrij snel opgeschaald naar een “middel”brand zodat meerdere brandweervoertuigen komen assisteren.

Het vuur was gelukkig snel onder controle, maar de schade is aanzienlijk.

Vermoedelijk was een bewoner met een jerrycan brandstof in zijn wagen aan het gooien, toen er iets mis ging. De bewoner heeft zijn wagen nog van de oprit verplaatst, ook de buren konden op tijd hun wagen verplaatsen. De brandende brandstof is zo de garage ingelopen en heeft de boel in lichterlaaie gezet. De politie kon het verhaal niet verifiëren omdat de bewoner vertrokken was en de boel de boel heeft gelaten.

Foto’s: Eric van Lieshout

 

One Thought to “Abbenes – Garagebox in de brand na bijvullen autobrandstof”

  1. Ome Henk

    lekkere pleuriszooi!!!!

Comments are closed.