Hoofddorp – Auto over de kop op de A4

Hoofddorp, 10 augustus 2018 – Een bestuurder van een personenwagen is vrijdagochtend met zijn voertuig op de A4 over de kop geslagen.

Het ongeval gebeurde op de parallelrijbaan van de A4, tussen de op- en afrit 3 van Hoofddorp. De bestuurder van de wagen raakte links van de weg, waarna hij tussen twee vangrailen terecht kwam en uiteindelijk over de kop sloeg.

De bestuurder raakte hierbij gewond en is na de nodige zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval waren meerder rijstroken van de A4 afgesloten omdat overal brokstukken van het voertuig op de weg lagen.

De bestuurder werkte voor een parkeerdienst en was onderweg met de wagen van een klant van Schiphol naar een stalling. De wagen is door de bergingsdienst afgevoerd.

Foto’s: Eric van Lieshout

Total Page Visits: 1589 - Today Page Visits: 2