Rozenburg: Parkeerservice parkeert auto op dak

Auto op zijn dak op de Beechavenue op Schiphol-RijkRozenburg, 30 juli – Een personenwagen is dinsdag rond kwart voor zes op zijn dak in de berm terecht gekomen. De bestuurder van de auto nam de bocht op het Beechavenue en verloor daarbij de macht over het stuur en belandde op zijn dak. De bestuurder heeft op eigen kracht de auto kunnen verlaten.

Diverse hulpdiensten werden voor het ongeval gealarmeerd om assistentie te verlenen. De brandweer hoefde niet in actie te komen. De bestuurder van de auto is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee.

De auto was onder de hoede van een Schiphol parkeerservice, de eigenaar wacht een minder plezierig bericht als ie zijn auto weer op komt halen na de vakantie.

Fotografie: Eric van Lieshout

Auto op zijn dak op de Beechavenue op Schiphol-Rijk Auto op zijn dak op de Beechavenue op Schiphol-Rijk Auto op zijn dak op de Beechavenue op Schiphol-Rijk Rozenburg: Parkeerservice parkeert auto op dak Rozenburg: Parkeerservice parkeert auto op dak Rozenburg: Parkeerservice parkeert auto op dak Rozenburg: Parkeerservice parkeert auto op dak Rozenburg: Parkeerservice parkeert auto op dak Rozenburg: Parkeerservice parkeert auto op dak

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Rozenburg: Parkeerservice parkeert auto op dak”

  1. Pietjoh!

    Leuk hoor ff lekker trappen en rossen met de auto van een ander!
    En hem dan onder een stopverbod zo “parkeren”, dan heb je lef!

  2. De reactie op de eerste foto met dat mannetje
    met zijn handen op zijn hoofd zegt genoeg:
    ‘ da’s geen kerstpakket van’t jaar ‘ ……

    Hoop dat ie goed verzekerd is …..

  3. Kreupelehein

    Waarom zou je ook met andermans spullen voorzichtig doen

Reacties zijn gesloten.