Roelofsarendsveen – Van verkeerscontrole naar 997 dagen zitten

Roelofsarendsveen, 8 juli 2017 – Vrijdagavond zagen agenten een personenauto over de A4 bij Roelofarendsveen rijden. Ter controle werd het voertuig meegenomen naar het Shell tankstation bij Leiderdorp.

De bestuurder van het voertuig kon geen rijbewijs of identiteitsbewijs tonen. Na controle van de door de bestuurder opgegeven personalia bleek dat hij de personalia van iemand anders had opgegeven. De bestuurder is hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Op het politiebureau bleek waarom de bestuurder een valse naam had opgegeven. De 31-jarige man zonder vast adres in Nederland werd namelijk nog gezocht omdat hij nog 997 dagen gevangenisstraf moest uitzitten. Verder had de man nog een schadevergoedingsmaatregel  van ruim €60.000 open staan.

Buiten dit alles bleek de bestuurder ook nog eens geen rijbewijs te hebben. Naast het opgeven van de valse naam is ook hier proces-verbaal voor opgemaakt.

Foto: Politie Kaag en Braassem

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Roelofsarendsveen – Van verkeerscontrole naar 997 dagen zitten”

  1. Dudeson

    Dit soort berichten vind ik altijd interessant om te lezen. Je zou haast denken dat oom agent wat hulp heeft gehad van een ANPR camera of andere intel. Ter controle een auto van de A4 pikken met dit als resultaat daar is wel een boven gemiddeld boeveninstinct voor nodig. Dan ga ik me zorgen maken over hoeveel van dit soort boeven zich dagelijks over de A4 begeven.

Reacties zijn gesloten.