Hoofddorp: Dode en twee zwaar gewonden bij ongeval A4 (foto update)

EvL_A4 L 11,1 hdp (11)Hoofddorp, 27 januari 2016 – Bij een ernstig ongeval op de A4 ter hoogte van de afslag naar de A5 is woensdagochtend rond 01.00 uur een 26-jarige man uit Amsterdam overleden, twee andere inzittenden van de auto, Amsterdammers van 25 en 26 jaar, raakten zwaargewond.

De personenwagen botste door onbekende oorzaak achterop een vrachtwagen, toen tegen de vangrail om vervolgens op de vluchtstrook tot stilstand te komen.

Meerdere ambulances, brandweervoertuigen, politie, marechaussee en het mobiel medisch team kwamen hulp bieden aan de slachtoffers. Alle inzittenden moesten door de brandweer uit het voertuig geknipt worden.

Door het ongeval waren 4 rijstroken afgesloten. De 63-jarige vrachtwagenchauffeur uit Bodegraven kwam met de schrik vrij. De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie onderzoek het ongeval.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen