Hoofddorp: Scooterrijdster gewond bij aanrijding

EvL_Kruisweg (1)Hoofddorp, 3 september 2015 – Bij een ongeval op de Kruisweg is donderdagochtend een scooterrijdster gewond geraakt. De scooterrijdster kreeg geen voorrang van een automobiliste die vanaf de Kruisweg afsloeg naar het Holland Office Center.

Het slachtoffer is na de nodige medische zorg, overgebracht naar het Spaarne ziekenhuis voor verdere zorg.

Op dit punt gebeuren ook regelmatig ongevallen doordat een fietser of bromfietser geen voorrang krijgen van afslaande voertuigen. De laatste keer was op 22 juli toen een broodjesbezorger werd aangereden.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Kruisweg (1) EvL_Kruisweg (2) EvL_Kruisweg (3) EvL_Kruisweg (4) EvL_Kruisweg (5) EvL_Kruisweg (6)

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Scooterrijdster gewond bij aanrijding”

  1. Pieter

    Ook dit zal steeds vaker gaan gebeuren. Ten eerste omdat het steeds harder gaat op de fietspaden.
    ook door elektrische fietsen en scooters. Ten tweede omdat er ook steeds meer kreupele figuren achter het stuur van de auto zitten. Steeds meer mensen vermoeid en ook door vergrijzing van de bevolking. OOk de keuring voor ouderen deugt niet. Bij 75 jaar keuren en daarna weer vijf jaar vooruit dat is veel te lang.
    na een jaar kan het al anders zijn. Lachwekkend dit. allemaal geldkwesties. Voor moest je eens weten hoe vaak het bijna fout gaat. Ook de rotonde bij de Aldi in graan voor visch is link. Vooral weer door fietsers die van twee kanten komen. En een tijdje terug ook hoge begroeiing waardoor het zicht wordt onttrokken.

Reacties zijn gesloten.