Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding

Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijdingHoofddorp, 9 januari – Op de Kruisweg is donderdagochtend een scooterrijdster gewond geraakt na een aanrijding met een personenwagen. De vrouw reed met haar scooter over het fietspad, komende vanaf het centrum, ter hoogte van het Holland Office Centre kreeg de dame geen voorrang van een afslaande automobilist.

De dame botste vol op de neus van de auto en kwam met een smak op het asfalt terecht. Na de eerste medische zorg door het ambulancepersoneel is het slachtoffer voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft de scooter tijdelijk op het bureau gestald, op de Kruisweg stond een flinke rij wachtende, omdat dit de enige toegang naar het bedrijvencomplex is.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Scooterrijdster gewond na aanrijding”

  1. Rood

    Zou het hier liggen aan het feit dat het rijwielpad in beide richtingen gebruikt wordt …..of heeft de automobilist(e) niet goed opgelet ?

  2. sander

    Fijn hè die fietspaden die van beide richtingen gebruikt moeten worden.

Reacties zijn gesloten.