Nieuw-Vennep: R-net bus bots tegen bestelwagen (video update)

Nieuw-Vennep: R-net bus bots tegen bestelwagenNieuw-Vennep, 9 januari – Op de busbaan naast de Operaweg is donderdag een aanrijding gebeurd tussen een R-net bus en een bestelwagen. Het ongeval gebeurde kwart over zeven toen de bestelwagen vanaf de Lucas Bolsstraat de busbaan wilde passeren en geraakt werd door een passerende lijnbus.

Door de klap van de aanrijding draaide de bestelwagen 180 graden in de rondte. De inzittende van de bestelwagen is in de toegesnelde ambulance behandeld, maar hoefde verder niet mee. In de bus raakte verder niemand gewond. De bestelwagen moest versleept worden en het verkeer ondervond flinke hinder omdat de Lucas Bolsstraat en de Operaweg voor het verkeer waren afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout & Daniel van Straeten

 

Nieuw-Vennep: R-net bus bots tegen bestelwagen Nieuw-Vennep: R-net bus bots tegen bestelwagen Nieuw-Vennep: R-net bus bots tegen bestelwagen Nieuw-Vennep: R-net bus bots tegen bestelwagen_MG_0026 _MG_0042 _MG_0046

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Nieuw-Vennep: R-net bus bots tegen bestelwagen (video update)”

  1. Dat zal best, maar nu zat de bestelwagen fout :)

  2. blue

    Die chauffeurd rijden tegenwoordig allemaal als een stelletje idioten…
    altijd te hard en t ergste van alles, ZE RIJDEN CONTINUE door rood.
    En natuurlijk zal dat nooit toegegeven worden maar k zit vaak genoeg in de bus om hier mijn oordeel over te geven.
    Misschien zou de chauffeur zonder passagiers eens tegen een boom moeten rammen, zodat ze eindelijk eens normaal gaan rijden !

Reacties zijn gesloten.