Hoofddorp: Getuigenoproep autobrand Van den Berghlaan

EvL_vdBerghlaan (2)Hoofddorp, 17 juli 2015 – In de nacht van donderdag op vrijdag stond rond 01.55 uur een auto in de brand op de Van den Berghlaan. De politie is op zoek naar getuigen. Iets voor 02.00 uur kreeg de politie een melding dat er een auto in de brand zou staan op de Van den Berghlaan.

De brand kon snel geblust worden door de brandweer, maar zij konden niet voorkomen dat het voertuig volledig afbrandde. Mogelijk is er sprake van brandstichting. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Heeft u meer informatie over de autobrand op de Van den Berghlaan? Of heeft u iets verdachts gezien in de buurt rondom dit tijdstip? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_vdBerghlaan (1) EvL_vdBerghlaan (2) EvL_vdBerghlaan (3)