Nieuw-Vennep: Onderzoek bij bedrijfspand van 34-jarige verdachte van schietincident

EvL_Luzernestraat (3)Nieuw-Vennep, 23 juni 2015 – De politie doet onderzoek bij bedrijfspand van de 34-jarige verdachte van het dodelijke schietincident dat maandagavond plaatsvond op de Sjoukje Dijkstralaan in Hoofddorp.

De 34-jarige man uit Zaandam is vanochtend aangehouden door het team grootschalig onderzoek. De politie gaat er op dit moment van uit dat het motief voor het schietincident in de relationele sfeer is gelegen. De 34-jarige verdachte is ingesloten en zit in beperkingen, wat inhoudt dat hij alleen met een advocaat mag spreken.

Hij zal vrijdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De Audi van de man werd vanochtend aangetroffen bij het bedrijfspand in Nieuw-Vennep en is ondertussen veilig gesteld voor sporen onderzoek.

Fotografie: Eric van Lieshout

DB_Luzernestraat EvL_Luzernestraat (1) EvL_Luzernestraat (2) EvL_Luzernestraat (3)

 

Total Page Visits: 420 - Today Page Visits: 1