Hoofddorp: Vrouw op straat doodgeschoten

Hoofddorp, 22 juni – Op de Sjoukje Dijkstralaan heeft maandagavond een schietpartij plaatsgevonden. Een vrouw werd daarbij geraakt en is ter plaatse overleden.

De politie is op zoek naar een zilvergrijze Audi Cabrio met een zwart dak. Deze wagen is weggereden in de richting van Toolenburgersplas. De omgeving is ruim afgezet voor onderzoek. Meerdere eenheden van de politie, waaronder een politiehelikopter, kijken inmiddels uit naar de auto en de daders.

Volgens getuigen is er door een man, zeker 5 keer op de vrouw geschoten. Op diverse media gaat het verhaal dat de vrouw door haar ex-vriend is doodgeschoten.

De politie verzoekt personen die iets gezien hebben zich te melden via 0900-8844.

 

Laatste update:22-06-2015 | 22:22 (politiepersbericht)

Hoofddorp – Op de Sjoukje Dijkstralaan in Hoofddorp is maandagavond een vrouw overleden ten gevolge van een schietincident, dat even voor 19.30 uur plaatsvond. De identiteit van het slachtoffer is nog niet officieel vastgesteld.

Een team grootschalig opsporing is een uitgebreid onderzoek gestart. Getuigen zagen een zilvergrijze Audi met zwart dak na het incident wegrijden in de richting van de Toolenburgse plas.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie over de zilvergrijze Audi en heeft u dit nog niet met de politie gedeeld? Belt u dan s.v.p. met de politie via tel.nr: 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr: 0800-7000.

Onderzoek is gaande, nadere bijzonderheden volgen op een later moment.

Fotografie: Eric van Lieshout & Jasper Meekel
Video: Michel van Bergen & Keesjan Haasnoot

 

EvL_Schietpartij (1) EvL_Schietpartij (2) EvL_Schietpartij (3) EvL_Schietpartij (4) EvL_Schietpartij (5) EvL_Schietpartij (6) EvL_Schietpartij (7) JM_Schietpartij (1) JM_Schietpartij (2) JM_Schietpartij (3) JM_Schietpartij (4)EvL_Schietpartij (8)EvL_Schietpartij (9)EvL_Schietpartij (10)EvL_Schietpartij (11)

 

Misschien vindt u dit ook interessant?