Vijfhuizen: Doorrijder laat bumper met kenteken achter

_EVL3378kopieVijfhuizen, 8 maart – Bij een ongeval op de kruising Drie Merenweg (N205) met de Schipholweg is de veroorzaker na het ongeval doorgereden zonder zich om de tegenpartij te bekommeren. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen omdat het slachtoffer mogelijk bekneld in de auto zou zitten.

Bij aankomst van de eerste hulpverleners bleek dit gelukkig niet het geval en de brandweer heeft alleen het voertuig veilig gesteld. De bestuurster van de bestelwagen hoefde na behandeling in de ambulance niet mee voor verdere zorg.

De veroorzaker van het ongeval heeft op de plaats van het ongeval een bumper achtergelaten met zijn kenteken. Agenten waren al onderweg naar de woning van de doorrijder, toen de bestuurder zich bij de politie meldde.

De automobilist is aangehouden voor het vermoedelijk rijden onder invloed.

Fotografie: Eric van Lieshout

Vijfhuizen: Doorrijder laat bumper met kenteken achter Vijfhuizen: Doorrijder laat bumper met kenteken achter Vijfhuizen: Doorrijder laat bumper met kenteken achter Vijfhuizen: Doorrijder laat bumper met kenteken achter EvL_N205 (5) Vijfhuizen: Doorrijder laat bumper met kenteken achter Vijfhuizen: Doorrijder laat bumper met kenteken achter Vijfhuizen: Doorrijder laat bumper met kenteken achter _EVL3378kopie

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Vijfhuizen: Doorrijder laat bumper met kenteken achter”

  1. HEnk

    Misschien reedt hij wel achteruit?

  2. saskia

    Los van de schuldvraag vind ik doorrijden na een ongeval not done. Goed dat hij toch de ballen had om zichzelf te melden voordat de agenten bij hem thuis kwamen. Zou hij dat ook gedaan hebben als hij zijn kentekenplaat niet had gemist, vraag ik mij af?

  3. Dudeson

    Ik snap alleen niet waarom de doorgereden auto als veroorzaker wordt gezien. Hij heeft achterschade opgelopen en het busje is achterop gereden. Zonder alcohol een a b ceetje voor de politie/verzekering.

    Maarja alcohol…….verandert alles.

Reacties zijn gesloten.