Lijnden: Auto op z’n kant op de Amsterdamse Baan

Auto op z'n kant op de Amsterdamse Baan in LijndenLijnden, 20 februari – Een automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag met de wagen op z’n kant terecht gekomen in Lijnden. Het ongeval gebeurde even voor half één op de Amsterdamse Baan vlak na de rotonde.

In eerste instantie kregen de hulpdiensten de melding dat de wagen te water was geraakt maar gelukkig bleek deze ‘slechts’ op zijn kant te liggen.

De bestuurder is door ambulancepersoneel nagekeken maar kwam er zonder verwondingen vanaf. Een berger heeft de wagen later in de nacht weer op vier wielen gezet en meegenomen. Door het ongeval was de Amsterdamse Baan deels afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

Auto op z'n kant op de Amsterdamse Baan in Lijnden Auto op z'n kant op de Amsterdamse Baan in Lijnden Auto op z'n kant op de Amsterdamse Baan in Lijnden Auto op z'n kant op de Amsterdamse Baan in Lijnden Auto op z'n kant op de Amsterdamse Baan in Lijnden