Hoofddorp: Fietser aangereden rotonde Burg van Stamplein

Hoofddorp: Fietser aangereden rotonde Burg van StampleinHoofddorp, 29 december – Bij een ongeval op het Burgemeester van Stamplein is maandag aan het einde van de ochtend een fietser gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde op de rotonde van het Burgemeester van Stamplein, toen de fietser aangereden werd door een personenwagen. De fietser raakte hierbij gewond en is na de nodige zorg in de ambulance, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De fietser kwam vanaf de kant van de Nieuweweg en fietste tegen de richting in op het fietspad van de rotonde naar het Stamplein. De bestuurster die van het Stamplein afkwam heeft de fietser, die van rechts kwam niet opgemerkt.

De “vouw”fiets van het slachtoffer is ingeklapt en door de agent meegenomen om op het bureau te stallen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Fietser aangereden rotonde Burg van Stamplein Hoofddorp: Fietser aangereden rotonde Burg van Stamplein Hoofddorp: Fietser aangereden rotonde Burg van Stamplein Hoofddorp: Fietser aangereden rotonde Burg van Stamplein Hoofddorp: Fietser aangereden rotonde Burg van Stamplein Hoofddorp: Fietser aangereden rotonde Burg van Stamplein Hoofddorp: Fietser aangereden rotonde Burg van Stamplein

One Thought to “Hoofddorp: Fietser aangereden rotonde Burg van Stamplein”

  1. Fietsers moeten ook de verkeersregels aanhouden. Je kan wel altijd voorrang hebben maar voorrang geven is vaak heel belangrijk.

Comments are closed.