Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëvacueerd

Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëvaHoofddorp, 9 december – Door een brand in het Spaarne ziekenhuis zijn dinsdagochtend 11 patiënten door de verpleging geëvacueerd. Rond half vier brak er een brand uit op een verpleegafdeling op de derde etage. De patiënten zijn overgebracht naar een ander deel van het ziekenhuis en daar nagekeken.

Door de rookontwikkeling moesten 26 patiënten van een andere afdeling ook geëvacueerd worden naar een ander deel van het gebouw.

Niemand raakte gewond door de brand.

Ondertussen is de brand geblust en is de situatie onder controle. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan.

Vooralsnog hoeft er niemand overgeplaatst te worden naar een ander ziekenhuis, wel is er een opnamestop voor het Spaarne ziekenhuis.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva Hoofddorp: Brand in het Spaarne ziekenhuis, 36 patiënten geëva

Misschien vindt u dit ook interessant?