Hoofddorp: Auto komt in water langs Drie Merenweg terecht

Hoofddorp: Auto komt in water langs Drie Merenweg terechtHoofddorp, 8 december – Een auto is maandagmiddag in het water naast de Drie Merenweg tot stilstand. De bestuurder raakte om nog onbekende reden de macht over het stuur kwijt en kwam in de berm terecht, om vervolgens in de sloot tot stilstand te komen.

Beide inzittenden zijn in de ambulance gecontroleerd, maar hoefden niet mee. De auto is door de bergingsdienst afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Auto komt in water langs Drie Merenweg terecht Hoofddorp: Auto komt in water langs Drie Merenweg terecht Hoofddorp: Auto komt in water langs Drie Merenweg terecht Hoofddorp: Auto komt in water langs Drie Merenweg terecht Hoofddorp: Auto komt in water langs Drie Merenweg terecht Hoofddorp: Auto komt in water langs Drie Merenweg terecht Hoofddorp: Auto komt in water langs Drie Merenweg terecht Hoofddorp: Auto komt in water langs Drie Merenweg terecht

 

Total Page Visits: 1854 - Today Page Visits: 2