Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding Hoofddorpdreef

Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding HoofddorpdreefHoofddorp, 1 oktober – Op de Hoofddorpdreef (N201) zijn woensdagmiddag twee wagens op elkaar gebotst. Een bestelwagen dacht te keren, alleen draaide hij op een rijbaan op, die dezelfde rijrichting had. Hierdoor botste een personenwagen vol in de zijkant van de bestelwagen.

Beide wagens raakten zwaar beschadigd en één wagen kwam dwars over de weg te staan, waardoor de afslag Hoofddorp Centrum volledig afgesloten was. Beide bestuurders zijn in de ambulance nagekeken en door de ambulance vervoerd.

Beide wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval ondervond het verkeer flinke hinder, omdat afslag centrum afgesloten was en al het verkeer werd naar de Kruisweg omgeleid.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding Hoofddorpdreef Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding Hoofddorpdreef Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding Hoofddorpdreef Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding Hoofddorpdreef Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding Hoofddorpdreef Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding Hoofddorpdreef

Total Page Visits: 454 - Today Page Visits: 1