Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter in voortuin (update)

Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter in voortuinHoofddorp, 1 oktober – Buurtbewoners keken raar op toen er in hun voortuin een helikopter landde. De traumahelikopter kwam uit Nijmegen om de ambulancedienst te assisteren bij een ongeval in een woning aan het Kramerhof.

De brandweer assisteerde met het afzetten van het gebied waar de helikopter was geland. Na ongeveer een half uur vertrok de helikopter weer.

Fotografie: Eric van Lieshout & Danny Budding

Video: Keesjan Haasnoot

Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter in voortuin Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter in voortuin Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter in voortuin Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter in voortuin Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter in voortuin Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter in voortuin Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter in voortuin Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter in voortuin Hoofddorp: Buurt loopt uit voor helikopter in voortuinDB2_0248DB2_0257DB2_0258DB2_0259DB2_0260DB2_0263DB2_0269DB2_0273DB2_0276