Hoofddorp: 13-jarige beroofd van telefoon, getuigen gezocht

IphoneHoofddorp, 24 augustus – Een 13-jarige jongen uit Hoofddorp werd zaterdagavond tussen 20.30 en 20.45 uur beroofd van zijn telefoon. De jongen was samen met een vriend aan het voetballen in het Toolenburgpark toen er twee jongens op hen af kwamen lopen.

Zij spraken de 13-jarige jongen aan en wisten hem de telefoon die hij in zijn hand had afhandig te maken. De vader van het slachtoffer ging achter de twee jongens aan, die inmiddels richting de IJweg liepen. Op de Fanny Blankers Koenlaan werd hij door één van de jongens in zijn gezicht geslagen. Hierna renden de jongens weg.

De ene jongen heeft schouderlange dreadlocks die hij in een staart droeg. Hij heeft een lang en breed postuur, is tussen de 19 en 25 jaar oud, tussen de 1.85 en 1.95 lang en heeft gouden boventanden. Hij droeg een korte zwarte jas en zwarte glimmende schoenen.

De andere jongen is tussen de 1.80 en 1.90 lang, is eveneens tussen de 19 en 25 jaar en heeft kort zwart haar. Hij droeg een grijs/wit vest en witte gympen.

Heeft u zaterdagavond iets gezien wat mogelijk met deze beroving te maken heeft of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met de politie in Hoofddorp op 0900-8844 (lokaal tarief).

Misschien vindt u dit ook interessant?