Weteringbrug: Bromfietser gewond

Weteringbrug: Bromfietser gewondWeteringbrug, 23 augustus – Bij een ongeval op de Huigsloterdijk is zaterdagochtend een bromfietser gewond geraakt. Rond kwart over acht kwamen een bromfiets en een personenwagen met elkaar in botsing.

Beide voertuigen kwamen uit de richting van Leimuiderbrug toen ze op de Huigsloterdijk met elkaar in botsing kwamen. Wat er precies voorgevallen is, is niet helemaal duidelijk. De bromfietser is na de botsing onderuit gegaan. Na de nodige zorg in de toegesnelde ambulance, is het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg.

Fotografie: Eric van Lieshout

Weteringbrug: Bromfietser gewond EvL_Huigsloterdijk (2) Weteringbrug: Bromfietser gewond Weteringbrug: Bromfietser gewond Weteringbrug: Bromfietser gewond

Total Page Visits: 915 - Today Page Visits: 1