Vijfhuizen: Auto over de kop op Drie Merenweg

Automobiliste met wagen op de kop op de Drie Merenweg in VijfhuizenVijfhuizen, 25 juli – Een automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag met haar auto op de Drie Merenweg – N205 over de kop geslagen. Het ongeval vond rond middernacht plaats in de richting van Haarlem. Ambulance, brandweer en politie werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Ondanks de flinke klap hoefde de bestuurster niet mee naar het ziekenhuis, en hield zij er alleen een flinke schrik aan over.

Het overige verkeer kon het ongeval langzaam passeren. Nadat de auto was weggesleept, kon de weg weer volledig worden vrijgegeven voor het verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen & Rowin van Diest

Auto over de kop op Drie Merenweg - N205 bij Vijfhuizen Auto over de kop op Drie Merenweg - N205 bij Vijfhuizen Auto over de kop op Drie Merenweg - N205 bij Vijfhuizen Automobiliste met wagen op de kop op de Drie Merenweg in Vijfhuizen Automobiliste met wagen op de kop op de Drie Merenweg in Vijfhuizen Automobiliste met wagen op de kop op de Drie Merenweg in Vijfhuizen Automobiliste met wagen op de kop op de Drie Merenweg in Vijfhuizen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?