Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 (foto update)

Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17Hoofddorp, 25 juli – Rond de Toolenburgplas werd vrijdagavond een stille tocht gelopen ter nagedachtenis van de slachtoffers van vlucht MH17. Onder de slachtoffers bevonden zich acht Haarlemmermeerders waarvan vijf uit Hoofddorp.
Iedereen was opgeroepen om zich in het wit te kleden en een witte bloem mee te nemen. Rond half acht verzamelden een groep van ruim tweeduizend mensen zich bij de Toolenburgerplas om aan de tocht mee te doen.
De toch werd begeleid door de politie en bij de start van de tocht had de brandweer een erehaag gevormd. Na de tocht werd een doek en kaarsjes neergelegd en konden de mensen hier hun bloemen bijleggen.

Fotografie: Eric van Lieshout & Chris Soellaart

Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 EvL_StilleTocht (6) Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17 Hoofddorp: Stille tocht voor slachtoffers MH17CST_4389-1CST_4393-2CST_4400-3CST_4404-4CST_4408-5CST_4411-6