Hoofddorp: Bewoners vinden slang in tuin (update)

SlangHoofddorp, 19 juli – Bewoners van een woning aan de Hazenburglaan keken zaterdag wel heel raar op toen ze een slang in de tuin zagen kruipen.

De gewaarschuwde politie heeft in overleg met de reptielenopvang, de slang gevangen en overgebracht naar de opvang in Zwanenburg. Het zou gaan om een korenslang van ongeveer 1 meter. De slang bleek niet giftig te zijn.

Slang Slang Slang Slang

Total Page Visits: 1348 - Today Page Visits: 1

4 Thoughts to “Hoofddorp: Bewoners vinden slang in tuin (update)”

 1. zoes

  Nee ontsnapt in de vorm van uit het terrarium en op de een of anderemanier naar buiten gegaan. MAar inmiddels is hij weer thuis in ze vertrouwde terrarium

 2. Janjanjan

  Ik liep een keer in het bos en toen zag ik een eend die net als de vorige daar ook zo heen en weer ging. Er stond ook een boom maar die was er al dus haha. Maar die slang als die in je tuin zit is nou precies wat ik bedoel met die eend. Niet iedereen zit zo hetzelfde snap je? Je kan wel zeggen ontsnapt. Maar bedoel je dan met het touwtje of iets anders??? Ik snap het niet helemaal??

 3. Zoes

  Nee hoor, zeker niet achtergelaten! Meer ontsnapt, maar nooit verwacht dat ie buiten zou zijn, we hebben alle deuren en ramen gesloten gehouden.

 4. Dudeson

  Heeft wel iets weg van een ‘Pantherophis guttatus’.

  Door het baasje achtergelaten aan een boom ?

Comments are closed.