Nieuw-Vennep: Bestuurder onwel door tropische warmte

Nieuw-Vennep: Bestuurder onwel door tropische warmteNieuw-Vennep, 18 juli – Op de Spoorlaan is vrijdagmiddag een automobilist gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de rotonde van de Spoorlaan en de Noordelijk randweg toen de bestuurder tegen een lichtmast aan botste.

De bestuurder is in de wagen gefixeerd door een brandweerman, terwijl zijn collega’s de deurspijlen van de wagen eruit knipten. Hierna is het slachtoffer voorzichtig uit de wagen gehaald en op een brandcard verder gefixeerd.

Na de nodig zorg in de ambulance is het slachtoffer overgebracht naar het Spaarne Ziekenhuis. De bestuurder is vermoedelijk onwel geraakt door het warme weer. De wagen wordt door de bergingsdienst opgehaald, de lichtmast wordt op een later tijdstip gerepareerd.

Door het ongeval was de hele Spoorlaan tussen de Venneperweg en de Bennebroekerweg en de Noordelijke Randweg vanaf de Operaweg volledig afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: Bestuurder onwel door tropische warmte Nieuw-Vennep: Bestuurder onwel door tropische warmte Nieuw-Vennep: Bestuurder onwel door tropische warmte Nieuw-Vennep: Bestuurder onwel door tropische warmte Nieuw-Vennep: Bestuurder onwel door tropische warmte Nieuw-Vennep: Bestuurder onwel door tropische warmte Nieuw-Vennep: Bestuurder onwel door tropische warmte Nieuw-Vennep: Bestuurder onwel door tropische warmte Nieuw-Vennep: Bestuurder onwel door tropische warmte

Misschien vindt u dit ook interessant?