Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding op de Hoofdweg

Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding op de HoofdwegHoofddorp, 30 juni – Een vrouw is maandagmiddag rond kwart over vijf gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg. De vrouw kwam ter hoogte van de Beemsterstraat uit een lijnbus en wilde voor de bus oversteken.

Gelijktijdig haalde een personenwagen de bus is en schepte de vrouw die met een smak op het asfalt terecht kwam. De vrouw is na de nodige medische zorg van het ambulancepersoneel met beenletsel overgebracht naar het Spaarne Ziekenhuis.

Na het ongeval was de vrouw diverse spullen, waaronder een laptoptas kwijt. Een speurhond van de politie heeft de berm afgezocht en haalde na enig speurwerk de laptoptas uit de Hoofdvaart. Een omstander vond de Ipod van het slachtoffer terug.
Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Vrouw gewond na aanrijding op de Hoofdweg

Total Page Visits: 2293 - Today Page Visits: 1