Hoofddorp: Auto rijdt door na aanrijding A5

Hoofddorp: Auto rijdt door na aanrijding A5Hoofddorp, 30 juni – Een automobiliste is maandagmiddag gewond geraakt na een ongeval op de A5. De vrouw reed rond 17 uur over de A5 richting de A9, toen de moest afremmen voor een voorganger.

Op dat zelfde moment werd ze aangetikt door een achteropkomende wagen, hierdoor raakte ze de macht over het stuur kwijt, schoot over de A5 en kwam via de berm in de sloot naast de A5 tot stilstand. Diverse medeweggebruikers boden hulp aan de vrouw en hulpdiensten spoedden zich naar het ongeval. De brandweer bleek niet nodig.

Het slachtoffer is in de ambulance gecontroleerd en voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden op 0900-8844.
Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Auto rijdt door na aanrijding A5 Hoofddorp: Auto rijdt door na aanrijding A5 Hoofddorp: Auto rijdt door na aanrijding A5 Hoofddorp: Auto rijdt door na aanrijding A5 Hoofddorp: Auto rijdt door na aanrijding A5 Hoofddorp: Auto rijdt door na aanrijding A5 Hoofddorp: Auto rijdt door na aanrijding A5 Hoofddorp: Auto rijdt door na aanrijding A5

Misschien vindt u dit ook interessant?