Hoofddorp: Fietsster gewond bij raar ongeval

Hoofddorp: Fietsster gewond bij raar ongevalHoofddorp, 25 juni – Een fietsster is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Nieuweweg. De vrouw fietste op het fietspad van het Raadhuisplein, toen ter hoogte van de Nieuweweg haar een auto tegemoet reed.

De bestuurster van deze wagen kon vermoedelijk de weg niet goed en besloot op het laatste moment van rijrichting te veranderen, maar hier reed de fietsster al. Beide hebben elkaar geprobeerd te ontwijken, resultaat was dat de vrouw en val kwam en haar enkel brak en de auto een verkeersbord uit de grond reed en tot stilstand kwam tegen een betonnen paal.
De fietsster is na de nodige medische zorg, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten hebben haar fiets meegenomen en de automobiliste kon haar weg vervolgen.
Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Fietsster gewond bij raar ongeval Hoofddorp: Fietsster gewond bij raar ongeval Hoofddorp: Fietsster gewond bij raar ongeval Hoofddorp: Fietsster gewond bij raar ongeval Hoofddorp: Fietsster gewond bij raar ongeval Hoofddorp: Fietsster gewond bij raar ongeval Hoofddorp: Fietsster gewond bij raar ongeval