Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding, politie zoekt getuigen

Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201Hoofddorp, 19 juni – Donderdagavond omstreeks half acht raakte bij het ongeval op de N201 met de kruising IJweg een 62-jarige fietser uit Hoofddorp zwaar gewond. Een passerende huisarts verleende direct na het ongeval eerste hulp.

Na de eerste zorg van onder andere het ambulancepersoneel is het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van politiemotoren overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter was ook opgeroepen in de berm van de N201 geland.

Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. In verband met het onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval, wil de politie graag in contact komen met de bestuurder die achter de grijze auto reed en de aanrijding mogelijk heeft zien gebeuren.
De man droeg een rode jas en was korte tijd op de plaats van het ongeval aanwezig. Ook andere bestuurders die achter de grijze auto aan reden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie omdat zij wellicht ook waardevolle informatie hebben.
De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De Kruisweg in de richting van Heemstede was hierdoor tussen de Van Heuven Goedhartlaan en de IJweg voor lange tijd afgesloten voor het verkeer.
De politie in Hoofddorp is bereikbaar via tel. 0900-8844.
Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Fietser zwaar gewond na aanrijding N201

Misschien vindt u dit ook interessant?