Zwaanshoek: Brand in leeg bedrijfspand

Zwaanshoek: Brand in leeg bedrijfspandZwaanshoek, 18 juni – In een bedrijfspandpand op de Bennebroekerweg woedt een brand. De brandweer rond kwart voor tien opgeroepen omdat passanten rook uit het voormalige van Enthoven pand zagen komen. Vrij snel schaalde de brandweer op naar middelbrand, zodat er meer brandweervoertuigen kwamen om te assisteren.

In het pand woedt een brand tussen het plafond. De brandweer heeft zich een weg naar binnen geforceerd. Hierna zijn ze op onderzoek, om uit te sluiten dat er nog mensen in het pand aanwezig zijn, omdat het pand eerder gekraakt is geweest. Het gebied rondom het pand is afgezet, omdat er asbest in het pand verwerkt is.

Volgens een woordvoerder van de brandweer vormt de asbest nog geen gevaar, wel neemt de brandweer speciale maatregelen. Als voorzorg is onder andere een watertransport voertuig opgeroepen.
Hoelang de bluswerkzaamheden nog gaan duren is onbekend. Het is ook nog onbekend hoe de brand is ontstaan.
Fotografie: Eric van Lieshout

Zwaanshoek: Brand in leeg bedrijfspand Zwaanshoek: Brand in leeg bedrijfspand Zwaanshoek: Brand in leeg bedrijfspand Zwaanshoek: Brand in leeg bedrijfspand Zwaanshoek: Brand in leeg bedrijfspand Zwaanshoek: Brand in leeg bedrijfspand Zwaanshoek: Brand in leeg bedrijfspand Zwaanshoek: Brand in leeg bedrijfspand

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Zwaanshoek: Brand in leeg bedrijfspand”

  1. Rob

    Ik zie het Eric; Top!

  2. Aangepast :)

  3. Rob

    Het moet zijn: “Een brand woedt” met dt dus.

Reacties zijn gesloten.