Schiphol: Auto raakt in de slip en ramt lichtmast

Schiphol: Auto raakt in de slip en ramt lichtmastSchiphol, 28 mei – Een automobilist is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval. Het ongeval gebeurde op Rijkerstreek ter hoogte van de uiverweg toen de automobilist de macht over het stuur verloor en in de middenberm een lichtmast volledig uit de grond reed om vervolgens in de middenberm tot stilstand te komen.

Omdat er mogelijk sprake van was dat de bestuurder bekneld zou zitten, werd ook de brandweer naar het ongeval gedirigeerd. Gelukkig bleek de bestuurder niet bekneld en heeft de brandweer de boel veilig gesteld. Het slachtoffer is na de eerste zorg in de ambulance voor verdere zorg naar het ziekenhuis gebracht.

Een gespecialiseerd bedrijf is opgeroepen voor de lichtmast, om onder andere de stroom er af te halen. De auto wordt door de bergingsdienst afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol: Auto raakt in de slip en ramt lichtmast Schiphol: Auto raakt in de slip en ramt lichtmast Schiphol: Auto raakt in de slip en ramt lichtmast Schiphol: Auto raakt in de slip en ramt lichtmast Schiphol: Auto raakt in de slip en ramt lichtmast

Misschien vindt u dit ook interessant?