Haarlemmermeer: Flinke schade na auto in de vangrail

Haarlemmermeer: Flinke schade na auto in de vangrailHaarlemmermeer, 28 mei – Een automobiliste heeft haar wagen woensdag aan het einde van de middag in de vangrail van de A4 geparkeerd. Het ongeval gebeurde op de afrit van de A4 naar de A9. De vrouw raakte de macht over haar stuur kwijt en ramde vol de vangrail.

Hulpdiensten spoedden zich naar het ongeval, maar na een controle van het ambulancepersoneel bleek de bestuurder geen letsel te hebben. De zwaar beschadigde wagen is door de bergingsdienst afgevoerd. Een stuk motorkap zat helemaal vast in de vangrail, deze zal er op een later moment verwijderd worden.
Fotografie: EvL – Erik Poort

Haarlemmermeer: Flinke schade na auto in de vangrail Haarlemmermeer: Flinke schade na auto in de vangrail Haarlemmermeer: Flinke schade na auto in de vangrail Haarlemmermeer: Flinke schade na auto in de vangrail Haarlemmermeer: Flinke schade na auto in de vangrail Haarlemmermeer: Flinke schade na auto in de vangrail Haarlemmermeer: Flinke schade na auto in de vangrail Haarlemmermeer: Flinke schade na auto in de vangrail

Misschien vindt u dit ook interessant?