Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijding (video update)

Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijdingRozenburg NH, 22 mei – Bij een ongeval op het Beechavenue is donderochtend een motorrijdster ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde zo rond half negen op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg, toen de vrouw geschept werd door een auto.

Door de klap kwam de bestuurster en de motor enkele meters verderop in het gras terecht. Diverse hulpdiensten waaronder met mobiel medisch team uit Amsterdam werden opgeroepen om hulp te bieden.
Bij het ongeval botste een ambulance nog tegen een politiemotor, de motor en de ambulance liepen schade op, de agent bleef ongedeerd.
Het slachtoffer is na de nodige zorg, met diverse breuken, met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.
De verkeersongevallen analyse heeft een onderzoek gestart na de toedracht van het ongeval. De politiemotor en de motor van het slachtoffer en de personenwagen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijding EvL_Beechavenue (2) Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijding Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijding Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijding Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijding Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijding EvL_Beechavenue (8) Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijding Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijding Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijdingSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Rozenburg NH: Motorrijdster ernstig gewond na aanrijding (video update)”

  1. Rob

    Het wordt tijd dat de gemeente het kruispunt eens gaat beveiligen. Frees een lus in het wegdek op de Aalsmeerderweg en koppel daar een knipperlicht aan met een verlicht bord J9 zodat deze gaan branden als een weggebruiker over de Aalsmeerderweg aan komt rijden.

Reacties zijn gesloten.