Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd

Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofdHoofddorp, 21 mei – Op de Hoofddorpdreef (N201) heeft een vrachtwagenchauffeur woensdagmiddag een personenwagen over het hoofd gezien. Beide voertuigen kwamen vanaf de kant van de A4 en reden richting Taurusavenue.

De vrachtwagenchauffeur wilde bij de verkeerslichten keren richting Aalsmeer en heeft hierbij de personenwagen, die links van hem reed, over het hoofd gezien. De personenwagen werd volledig aan de kant gedrukt, hierbij brak een achterwiel volledig af en raakte de auto zwaar beschadigd.

Hulpdiensten kwamen massaal op het ongeval af, maar gelukkig stond de chauffeur naast de auto, de hulpverleners op te wachten. De bestuurder is in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee.

De brandweer heeft een olielekkage gedicht en geholpen met het opruimen. De personenwagen moest versleept worden.
Door het ongeval ontstond er een lange file aan beide kanten van de N201.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd Hoofddorp: Vrachtwagen ziet personenwagen over het hoofd

Misschien vindt u dit ook interessant?