Hoofddorp: Twee gewonden na aanrijding Lutulistraat (video update)

Hoofddorp: Twee gewonden na aanrijding LutulistraatHoofddorp, 9 mei – Bij een aanrijding in de Lutulistraat in Hoofddorp zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt. Op de scooter reden twee vrouwen. De scooter probeerde een personenwagen links in te halen, toen de bestuurster linksaf een inrit in draaide.

Door de aanrijding raakte één van de opzittende bekneld tussen de auto en een hekwerk. Diverse hulpdiensten, waaronder de brandweer en de traumahelikopter werden naar het ongeval gestuurd om te assisteren. De vrouw die klem zat, is met behulp van de brandweer bevrijdt. Beide vrouwen zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

De traumahelikopter is op een naastgelegen trapveld geland, de inzet van het traumateam bleek niet meer noodzakelijk, zonder uit te stappen zijn ze weer weggevlogen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Twee gewonden na aanrijding Lutulistraat Hoofddorp: Twee gewonden na aanrijding Lutulistraat Hoofddorp: Twee gewonden na aanrijding Lutulistraat Hoofddorp: Twee gewonden na aanrijding Lutulistraat Hoofddorp: Twee gewonden na aanrijding Lutulistraat Hoofddorp: Twee gewonden na aanrijding Lutulistraat Hoofddorp: Twee gewonden na aanrijding Lutulistraat Hoofddorp: Twee gewonden na aanrijding Lutulistraat Hoofddorp: Twee gewonden na aanrijding Lutulistraat

 

Misschien vindt u dit ook interessant?