Hoofddorp: Aanrijding Taurusavenue

Hoofddorp: Aanrijding TaurusavenueHoofddorp, 8 april – Op het Taurusavenue is dinsdagochtend een aanrijding gebeurt tussen een bedrijfsbusje en een personenwagen. Het busje sloeg af en zag hierbij de personenwagen over het hoofd. De personenwagen botste hierdoor op de zijkant van de bus.

De bestuurster van de personenwagen is in de ambulance behandeld maar hoefde niet mee.

De bus kon op eigen kracht verder, de personenwagen moest afgesleept worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Aanrijding Taurusavenue Hoofddorp: Aanrijding Taurusavenue Hoofddorp: Aanrijding Taurusavenue Hoofddorp: Aanrijding Taurusavenue Hoofddorp: Aanrijding Taurusavenue Hoofddorp: Aanrijding Taurusavenue

 

Total Page Visits: 1747 - Today Page Visits: 3

5 Thoughts to “Hoofddorp: Aanrijding Taurusavenue”

 1. mike

  Ik vind het wel humor dat mensen zomaar iemand uitmaken voor iets totdat ze het Zelf overkomt dan ineens is het heel erg terwijl ze zelf niet zo goed gekeken hebben. Dus de opmerking is kansloos ;)

 2. Moi

  @Digger

  Dus je wil zeggen dat die bus vrijwel 180 graden is gedraaid?
  Als je dat voor elkaar wilt krijgen door daar linksaf te slaan dan heeft hij de bocht vrijwel haaks moeten nemen. Wat betekend dat hij die bocht zeer langzaam moet hebben genomen, hij had dus alle mogelijkheid om goed in zijn spiegels te kijken.

  Wat dat betreft had hij dus inderdaad veel beter moeten kijken.
  Ik wil hem geen blinde debiel noemen omdat niemand zoiets met opzet doet, maar een beetje dom is het wel ;-)

 3. Digger

  Vincent, was je erbij toen het gebeurde? Het busje kwam uit de richting van het station en wilde linksaf slaan maar zag de personenauto over het hoofd. Wel makkelijk om dingen als blinde debiel zomaar zonder kennis van zaken te roepen.

 4. Vincent

  De bestuurder van dat Wurpel busje is een blinde debiel die tegen het verkeer in heeft gereden op deze weg. Hij had nog een bekeuring erbij mogen krijgen van mij.

 5. Had Wurpel net z’n rechterschuifdeur laten spuiten, kan nu de andere kant weer worden gedaan…

Comments are closed.