Aalsmeer: Fietsster overleden na aanrijding met vrachtwagen (video update)

Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagenAalsmeer, 8 april – Bij een ernstig ongeval op de Legmeerdijk is dinsdagmiddag een fietsster zwaar gewond geraakt. Het ongeval rond half twee ter hoogte van Flora Holland toen ze tijdens het oversteken aangereden werd door een vrachtwagen die van Flora Holland kwam. Een passant is direct begonnen met reanimeren terwijl de hulpdiensten gealarmeerd werden.

Brandweer, ambulance, traumahelikopter en diverse politie-eenheden spoedden zich naar het ongeval om hulp te bieden. Het slachtoffer is onder begeleiding van de politie met spoed naar het VuMc overgebracht.

De verkeersongevallen analyse heeft direct een onderzoek ingesteld om de toedracht van dit ernstige ingeval te achterhalen.

Door het ongeval ondervond het verkeer flinke hinder en was de Legmeerdijk tussen de N201 en de N196 voor lange tijd afgesloten.

 

Laatste update: 08-04-2014 | 20:33 Politiepersbericht

Fietsster komt om bij ongeval

Aalsmeer – Een 58-jarige fietsster uit Kudelstaart is dinsdag 8 april 2014 ten gevolge van een verkeersongeval op de Legmeerdijk in Aalsmeer om het leven gekomen. De vrouw kwam ter hoogte van de bloemenveiling door nog onbekende onderzaak onder een vrachtauto terecht.

De aanrijding vond rond 13.40 uur plaats. Het slachtoffer is ter plaatse gereanimeerd en onder politiebegeleiding met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis, waar zij aan haar verwondingen is overleden.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht. De politie heeft verschillende getuigen en de 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Amsterdam gehoord. De blaastest gaf een P aan (geen alcohol).

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

 

Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Aalsmeer: Fietsster zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagenSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

2 Thoughts to “Aalsmeer: Fietsster overleden na aanrijding met vrachtwagen (video update)”

  1. Ray Jacobs

    Gecondoleerd voor de familie dat ten eerste.

    Maar regelmatig gebruik makend van dit kruispunt, wordt het eens niet een keer tijd voor rood licht palen?

    Hoe vaak er wel niet door rood gereden word, en met name vanaf het nieuwe gedeelte naar de overkant of richting de n196.

  2. gert vooys

    Even reageren op de foto’s de tankwagen die in beeld is gebracht die heeft niks met het ongeluk te maken deze chauffeur heeft geholpen is gestopt om hulp te bieden. Mensen krijgen zo wel een verkeerde in druk lijkt mij.

Comments are closed.