Leimuiderbrug: Ravage na aanrijding N207

Weteringbrug: Ravage na aanrijding N207Leimuiderbrug, 4 april – Bij een ongeval op de N207 zijn vrijdagavond drie personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de N207 met de kruising Weteringweg toen twee personenwagen met elkaar in botsing kwamen.

Vier ambulances, brandweer en diverse politievoertuigen uit zowel de regio Kennemerland als Hollands-Midden kwamen assisteren bij het ongeval. Van de drie gewonden is één persoon ter plekke behandeld, de andere twee zijn voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval om de toedracht te achterhalen. Door het ongeval waren twee rijstroken van de N207 afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout & Jan Baaij

 

N207 (1) Weteringbrug: Ravage na aanrijding N207 Weteringbrug: Ravage na aanrijding N207 Weteringbrug: Ravage na aanrijding N207 Weteringbrug: Ravage na aanrijding N207 Weteringbrug: Ravage na aanrijding N207 Weteringbrug: Ravage na aanrijding N207 DSC_2891 Weteringbrug: Ravage na aanrijding N207 DSC_2896 DSC_2907 DSC_2918

 

2 Thoughts to “Leimuiderbrug: Ravage na aanrijding N207”

  1. Wij zoeken nog getuigen, u kunt melden op munduw@kpnplanet.nl

  2. Antonia

    Ik sta zelf regelmatig op dat kruispunt, er wordt daar meer dan vaak door rood gereden! Zou een goed idee zijn daar eens te gaan posten!!

Comments are closed.