Vijfhuizen: Politie onderzoekt inbraak woning

InbrekerVijfhuizen, 25 februari – In een woning aan de Vijfhuizerdijk werd dinsdag 24 februari omstreeks 21.50 uur ingebroken. De bewoners waren op dat moment niet aanwezig. Doordat het inbraakalarm afging werd een passerende fietser gealarmeerd.

Deze zag vier lichtgetinte mannen wegrennen in de richting van de Schipholweg. De voordeur van de woning bleek te zijn opengebroken. Het is nog niet bekend of er iets uit de woning is gestolen. Heeft u iets verdachts gezien rond de tijd van de inbraak, geeft u dit dan door aan de politie via 0900-8844.

Hoort of ziet u iets verdachts?

Bel 112 Denkt u eraan uw woning goed af te sluiten wanneer u niet thuis bent. Zorg bovendien voor een bewoonde indruk, ook als u deze voorjaarsvakantie van huis bent. Huizen die er onbewoond uitzien bieden woninginbrekers een uitgelezen kans. Vraag uw buren om een oogje in het zeil te houden en de post op te ruimen. Bedenk ook dat de meeste inbrekers voor een snelle buit gaan. Hoe langer ze bezig zijn uw woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven. Zorg dus voor goed hang- en sluitwerk en berg waardevolle spullen uit het zicht op. Hoort of ziet u iets verdachts? Bel dan altijd 112. De politie kan dan mogelijk een inbraak voorkomen, of verdachten op heterdaad aanhouden.

Misschien vindt u dit ook interessant?