Nieuw-Vennep: Vrachtwagen rijdt dieseltank kapot

Nieuw-Vennep: Vrachtwagen rijdt dieseltank kapotNieuw-Vennep, 25 februari – Een vrachtwagenchauffeur heeft in de Gelevinkstraat zijn dieseltank kapot gereden. De buitenlandse chauffeur was de wijk ingereden en kwam tot de conclusie dat ie verkeerd zat. Na veel geknoei was ie bijna de wijk weer uit, tot hij een ruime bocht moest nemen en zich in het zand vast reed.

De chauffeur probeerde met zijn wagen uit het zand te komen, dit lukte niet en groef zich alleen maar dieper in het zand. Zo diep dat hij ook nog zijn dieseltank kapot reed.

De gealarmeerde brandweer heeft zoveel mogelijk diesel weten op te vangen en het gat in de tank tijdelijk weten te dichten. Een zwaar bergingsvoertuig heeft de vrachtwagen uit het zand getrokken. Een gespecialiseerd bedrijf is door de gemeente opgeroepen om de gelekte diesel op te ruimen.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Nieuw-Vennep: Vrachtwagen rijdt dieseltank kapot Nieuw-Vennep: Vrachtwagen rijdt dieseltank kapot Nieuw-Vennep: Vrachtwagen rijdt dieseltank kapot Nieuw-Vennep: Vrachtwagen rijdt dieseltank kapot Nieuw-Vennep: Vrachtwagen rijdt dieseltank kapot Nieuw-Vennep: Vrachtwagen rijdt dieseltank kapot Nieuw-Vennep: Vrachtwagen rijdt dieseltank kapot Nieuw-Vennep: Vrachtwagen rijdt dieseltank kapot Nieuw-Vennep: Vrachtwagen rijdt dieseltank kapot

 

Total Page Visits: 1012 - Today Page Visits: 1