Hoofddorp: Auto rijdt rechtdoor de sloot in

Hoofddorp: Auto rijdt rechtdoor de sloot inHoofddorp, 21 februari – Een automobilist is vrijdagavond in het water naast de Vijfhuizerweg tot stilstand gekomen. Rond kwart voor tien kwam de automobilist vanaf de Rijnlanderweg en reed richting de Hoofdweg, ter hoogte van de Kagertocht zag de automobilist op de onverlichte weg, de S-bocht over het hoofd en ging rechtdoor de plomp in.

Beide inzittenden konden zonder letsel de auto en het ondiepe water verlaten. Omdat het kruispunt Hoofdweg/Vijfhuizerweg afgesloten is, duurde het een lange tijd voordat de hulpverlening er was, omdat er helemaal omgereden moest worden via Lijnden. De gealarmeerde brandweer werd geannuleerd, beide inzittenden zijn in de ambulance nagekeken, maar mankeerden niets.

De auto is door de bergingsdienst uit het water gehaald, ook dit duurde een tijd omdat hier een zwaarder bergingsvoertuig voor nodig was.

Op dit punt is gebeurd het wel vaker dat een auto het flauwe bochtje mist.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Auto rijdt rechtdoor de sloot in Hoofddorp: Auto rijdt rechtdoor de sloot in Hoofddorp: Auto rijdt rechtdoor de sloot in

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Auto rijdt rechtdoor de sloot in”

  1. Henk

    Hoezo gebeurd wel vaker? Vorige keer was 4 jaar geleden…

Reacties zijn gesloten.