Badhoevedorp: Automobiliste slaat over de kop op de Schipholweg

Badhoevedorp: Automobiliste slaat over de kop op de SchipholwegBadhoevedorp, 22 februari – Een automobiliste is zaterdagmiddag rond kwart voor drie met haar wagen van de weg geraakt toen ze afgeleid werd door haar navigatiesysteem, wat haar de verkeerde kant opstuurde.

De auto ploegde zich door de berm, kwam in een soort greppel terecht en sloeg voorover over de kop en kwam vlak voor een sloot tot stilstand. Brandweer, politie, marechaussee en twee ambulances werden opgeroepen om hulp te bieden.

De bestuurster is in een ambulance gecontroleerd, maar liep geen verwondingen op. De brandweer heeft geassisteerd met het opruimen van de troep en met het bergen van de wagen.

Door het ongeval was de Schipholweg gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Badhoevedorp: Automobiliste slaat over de kop op de Schipholweg Badhoevedorp: Automobiliste slaat over de kop op de Schipholweg Badhoevedorp: Automobiliste slaat over de kop op de Schipholweg Badhoevedorp: Automobiliste slaat over de kop op de Schipholweg Badhoevedorp: Automobiliste slaat over de kop op de Schipholweg Badhoevedorp: Automobiliste slaat over de kop op de Schipholweg Badhoevedorp: Automobiliste slaat over de kop op de Schipholweg

 

Misschien vindt u dit ook interessant?