Nieuw-Vennep: Fietsertje vast in fiets na valpartij

IMG_0007Nieuw-Vennep, 10 januari – Op de Nabuccosingel, ter hoogte van de Venneperweg is vrijdagochtend rond half elf een jochie met zijn fiets gevallen en vast komen te zitten tussen de spaken. Hulpdiensten spoedden zich naar het jochie om hem te bevrijden uit zijn benarde positie.

Omstanders hadden zich ondertussen om de jongen ontfermd. De brandweer heeft de jongen kunnen bevrijden door de fiets te demonteren. Het slachtoffertje is met de schrik vrijgekomen en was erg onder de indruk van wat hem was overkomen. Voor de schrik heeft hij een troostbeertje van de hulpverleners ontvangen, hierna kon hij de fietstocht met zijn moeder en zusje voortzetten.

Fotografie: Daniel van Straeten

 

IMG_0002 IMG_0007 IMG_0012

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

4 gedachten over “Nieuw-Vennep: Fietsertje vast in fiets na valpartij”

  1. Moi

    Soms zou ik willen dat mensen die altijd maar weer klagen over de inzet van hulpdiensten ingeschreven kunnen worden in een help-me-niet register….
    Die mensen zijn er voor ons, niet om met zoveel mogelijk man geld te verspillen. Op het moment van de melding wordt er een inschatting gemaakt, achteraf is het altijd makkelijk oordelen.

  2. Mensen die vanaf hetzelfde adres mailen zijn het altijd met elkaar eens…#zelfde ip adres

  3. Bernadette de Boer

    Beste Eric, ben het helemaal met je eens. Tijd voor een bezuinigingsronde bij de hulpdiensten, ze weten van gekkigheid niet wat ze moeten doen.

  4. Eric de Haan

    Telt u even mee? Ik kom tot 10 man hulpverlening voor een voetje vast in fiets. Ik mis alleen de traumaheli nog. Vroeger vroeg je een bewoner een handje te helpen. Ook hulpdiensten moeten zich afvragen of het aantal hulpverleners in de pas loopt met het gemelde letsel, anders verliest men draagvlak.

Reacties zijn gesloten.