Badhoevedorp: Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9

Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij BadhoevedorpBadhoevedorp, 4 januari – Bij een verkeersongeval op de A9 is zaterdagavond een politiewagen betrokken geweest. Op het klaverblad bij Badhoevedorp ging het mis toen een busje welke vanaf de A4 de A9 op kwam gereden op de parallelweg tegen de politiewagen aan botste die richting de A4 wilde rijden.

De politiewagen knalde vervolgens tegen de betonnen kant aan. Zowel de politiewagen als het personenbusje raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. Het linker voorwiel van de politiewagen brak bij het ongeval af.

De inzittenden van beide voertuigen kwamen met de schrik vrij. Door het ongeval is de afrit van de A9 richting A4 naar Amsterdam lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer. De verkeersongevallenanalyse is bezig geweest met sporenonderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Fotografie: Michel van Bergen

 

Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij Badhoevedorp Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij Badhoevedorp Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij Badhoevedorp Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij Badhoevedorp Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij Badhoevedorp Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij Badhoevedorp Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij Badhoevedorp Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij Badhoevedorp Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij Badhoevedorp Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij Badhoevedorp Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9 bij Badhoevedorp

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Badhoevedorp: Politiewagen betrokken bij ongeval op de A9”

  1. jose

    Het verhaal dat ik gehoord heb was toch echt anders. De politie auto is met hoge snelheid en zonder zwaailichten achter tegen het busje gereden. De inzittenden van het busje wisten niet wat hun overkwam!

Reacties zijn gesloten.