Hoofddorp: Vingers kwijt door vuurwerk (update 13 januari)

Hoofddorp: Vingers kwijt door vuurwerkHoofddorp, 4 januari – Een 13-jarige jongen is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt aan zijn hand door vuurwerk. Het slachtoffer raakte op het schoolplein van basisschool de Wijngaard enkele vingers kwijt. Het slachtoffer liep na de klap bloedend naar zijn huis aan de Schoonenburgsingel.

In de woning heeft het gealarmeerde ambulancepersoneel de eerste medische zorg op zich genomen. Agenten hebben nog enkele vingerdelen veilig gesteld en aan het ambulancepersoneel meegegeven. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie doet nog onderzoek op het schoolplein, omdat het niet duidelijk is of het slachtoffer zelf het vuurwerk afgestoken heeft.

Tijdens het onderzoek van de forensische opsporing werden nog enkele vingerdelen, ruim 19 meter vanaf de plek waar de explosie plaats vond, aangetroffen.

Laatste update: 13-01-2014

Hoofddorp – Op 4 januari is een 13-jarige jongen uit Hoofddorp gewond geraakt aan zijn hand bij een vuurwerkincident in de omgeving van de Takkenburg. Hiervoor is toen een 13-jarige plaatsgenoot aangehouden die ervan verdacht werd het vuurwerk naar het slachtoffer te hebben gegooid. Inmiddels is deze jongen geen verdachte meer.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Vingers kwijt door vuurwerk Hoofddorp: Vingers kwijt door vuurwerk Hoofddorp: Vingers kwijt door vuurwerk Hoofddorp: Vingers kwijt door vuurwerk Hoofddorp: Vingers kwijt door vuurwerk Hoofddorp: Vingers kwijt door vuurwerk Hoofddorp: Vingers kwijt door vuurwerk Hoofddorp: Vingers kwijt door vuurwerk