Hoofddorp: Voetganger aangereden op het zebrapad (update)

Hoofddorp: Voetganger aangereden op het zebrapadHoofddorp, 19 december – Bij een ongeval is donderdag aan het einde van de middag een voetganger aangereden. Het ongeval gebeurde op de Nieuweweg ter hoogte van de Cor van de Meerstraat, de jonge vrouw was al halverwege het zebrapad toen ze aangereden werd door een personenwagen bestuurd door een 67-jarige Hoofddorper.

De vrouw, een 15-jarige Hoofddorpse, kwam op de motorkap terecht. Na de eerste medische zorg van het ambulancepersoneel is de vrouw met verwondingen aan haar hoofd en benen opgenomen in het ziekenhuis. Vermoedelijk zag de bestuurder het meisje over het hoofd omdat hij zijn ramen niet goed had ontwasemd. De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval, dit om de toedracht te achterhalen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Voetganger aangereden op het zebrapad Hoofddorp: Voetganger aangereden op het zebrapad Hoofddorp: Voetganger aangereden op het zebrapad Hoofddorp: Voetganger aangereden op het zebrapad Hoofddorp: Voetganger aangereden op het zebrapad Hoofddorp: Voetganger aangereden op het zebrapad Hoofddorp: Voetganger aangereden op het zebrapad Hoofddorp: Voetganger aangereden op het zebrapad Hoofddorp: Voetganger aangereden op het zebrapad

 

Misschien vindt u dit ook interessant?